Saláta másfél évig marad Komáromban


A KFC Komárom Facebook-oldalán jelentette be, hogy válogatott védője marad a csapatnál.

Saláta Kornél sérüléséből felépülve október végén írt alá a komáromi lila-fehérekhez, majd három mérkőzésen lépett pályára a szlovák másodosztályban. Ezeken a találkozókon a KFC 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget jegyzett.

A korábban a pozsonyi Slovanban, Dunaszerdahelyen, az orosz Rostov és Tomsk csapataiban, az Artmediaban és a magyarországi Haladásban is szereplő játékosról a komáromiak új mestere, Miroslav Karhan január elején azt mondta, az utolsó információi szerint maradni fog a Duna-partján. A január 25-én 35. születésnapját ünneplő 40-szeres szlovák válogatott játékos végül 2021. júniusáig kötelezte el magát Komáromban.

KFC Komárno

️U19-es csapatunk a lengyelországi Zabrze városában egy nemzetköz... i teremtornán vesz részt. Teremtorna jellege ellenére 11 a 11 ellen felállásban küzdenek a felek. A szlovákiai labdarúgást a KFC-n kívül a nagyszombati Lokomotíva képviseli, akikkel a csoportküzdelmek során meg is mérkőzünk. ️ Naša U19 sa zúčastní v polskom meste Zabrze medzinárodného halového turnaja.

Fotó: facebook.com/kfckomarno

A rovat legfrissebb hírei