Pont nélkül maradt Érsekújvár


Az újváriak Nagymihályban (Michalovce) zárták a 2019-es évet.

A Tisport Liga 36. fordulójában leginkább a küzdelmes játék volt jellemző a Nagymihály-Érsekújvár találkozó első harmadára. Végül aztán gólt is láttak a párharcok mellett a nézők, a 17. percben a hazaiak találtak be. Egy védelmi megingást Toma használt ki.

A második harmad elején megsérült a vendégek kapusa, aki hordágyon hagyta el a jeget. A Kristínnel szemben elkövetett szabálytalanság miatt Mašlonka sem térhetett vissza a jégre, csapata pedig 5 perces kiállítást kapott. Pavlas jól szállt be a kapuba a vendégeknél és védett is egy nagyot, mikor még emberelőnyben voltak az újváriak. A 32. percben viszont újra jött a nagymihályi találat, Lalancette volt eredményes.

A harmadik húsz percben már nem igazán volt kérdés, hogy ki győz, a 42. percben tovább növelte előnyét Nagymihály Kolba révén. A végén R. Hruška szépített, de az üres kapuba Mesikämmen is betalált, így 4-1-es eredménnyel ért véget az év a csapatok számára.

36. kolo MI - NZ

Uploaded by Tipsport Liga on 2019-12-30.

Tisport Liga, 36. forduló:

HK Dukla Ingema Michalovce-HK Mikron Érsekújvár 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)
Nagymihály, 3 800 néző, v.: Fridrich, J. Tvrdoň – Valo, Durmis
Gólszerzők: Toma 17. (Giľák), Lalancette 32., Kolba 42. (Galamboš, Spilar), Mesikämmen 60. (Giľák, Šimun) ill. R. Hruška 59. (Števuliak, P. Mikuš)

Fotó: Facebook, HC Nové Zámky - HC Érsekújvár magyar változata

 

A rovat legfrissebb hírei