Nem hozott szerencsét a karácsonyi mez


Az érsekújvári bikák csúnya vereséget szenvedtek csütörtökön.

Halloween után most karácsony alkalmából is speciális mezekben lépett pályára Érsekújvár hokicsapata. Ahogy akkor, a felszerelés most is elárverezésre kerül, a befolyt összeget pedig jótékony célra ajánlják majd fel.

HC Nové Zámky

 

 

Novembert elteltével viszont most sem hoztak szerencsét a díszített dresszek. Az első harmadban még csak egygólos volt a hazaiak hátránya. Bár az első percekben az újváriak kezdtek aktívabban, egy hiba után McPherson emberhátrányban szerzett vezetést a vendégeknek.

A második játékrész elején ugyan volt egy lehetősége az egyenlítésre a bikáknak, de nem jártak sikerrel. Nem sokkal később pedig egy hibájuk után újra a vendégek örülhettek. 0-2-t követően a vendégeknek mondhatni minden összejött, betaláltak a kapu mögül megindulva, majd jöttek az emberelőnyös gólok, és a 4 a 4 elleni játékban is ők voltak eredményesek.

Az utolsó húsz percben ugyan mindkét csapat próbált még támadni, gól már nem született. A zólyomiak (Zvolen) hét vesztes találkozó után tudtak ismét nyerni.

Tipsport Liga, 34. forduló:

HC Mikron Érsekújvár-HKM Zvolen 0-6 (0-1, 0-5, 0-0)
Érsekújvár, 1 532 néző, v.: Goga, Krajčík – Tvrdoň, Valo
Gólszerzők: McPherson 3. (Švarný), Mráz 23. (Marcinek), Parks 26. (Trotter), Štrauch 28. (Parks, Betker), Parks 32. (Trotter), Špirko 39. (McPherson)

34. kolo NZ - ZV

Uploaded by Tipsport Liga on 2019-12-26.

Fotó: facebook.com/HockeyClubNoveZamky; Geleta Zsolt

A rovat legfrissebb hírei