A Fradi magyar tehetsége Dunaszerdahelyen marad


Végleg Dunaszerdahelyre került a Ferencváros magyar tehetsége Damir Redzic, aki a legutóbb idényt a sárga-kékeknél töltötte kölcsönben

A két klub egyezségre jutott a 21 esztendős magyar szélső átigazolását illetően, aki hosszútávú szerződést kötött a szlovák bajnokság legutóbb idényének ezüstérmesével.

Továbbra is a DAC színeiben folytatja Damir Redzic, miután a legutóbbi idényt kölcsönben Dunaszerdahelyen szereplő magyar tehetség átigazolásáról egyezségre jutott a DAC és a Ferencváros vezetése. A 21 esztendős szélső, így végleg Dunaszerdahelyre került és 2027 júniusáig írt alá a sárga-kékekhez. Redzic már az új idényre készülve a nyári alapozást is Dunaszerdahelyen kezdte meg. Korábban a Ma7 médiacsaládnak adott interjújában is elmondta szeretné segíteni a klubot a továbbiakban is és van is rá esély, hogy a DAC-nál maradjon.

"A DAC-cal kezdtem meg a felkészülést, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni és boldog vagyok, hogy ez sikerült is. Sikeresen zártam a tavasz végét, folyamatos játéklehetőséget kaptam, gólokat is szereztem, segítve a csapatot. Az új idényben még több játékpercet szeretnék és a lehető legtöbbet kihozni magamból, mert érzem, hogy még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak a célok elérésében a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt” – mondta a szerződés aláírását követően Damir Redzic.

A 21 esztendős magyar tehetség tavaly augusztusban érkezett Dunaszerdahelyre kölcsönjátékra a Ferencváros csapatától. A legutóbb idény elején több sérülés is hátráltatta, de a szezon második felébe Xisco Muňoz irányítása alatt több játéklehetőséget is kapott, amit jó teljesítménnyel hálált meg. A szezon egészét tekintve 11 bajnokin lépett pályára és kétszer talált a hálóba, a Slovan elleni 5-3-as siker alkalmával emlékezetes gólt szerzett, valamint a Zólyombrézó otthonában is betalált.

„Damir tavaly augusztusban érkezett hozzánk. A szezon során a stábnak és Damirnak köszönhetően több nehézséget is legyőztünk, akik rendületlenül dolgoztak azon, hogy a játékos a pályán is segíthessen a csapatnak. A kemény és személyre szabott munka néhány gyümölcse már a szezon végén látható volt és boldogok vagyunk, hogy hosszú és nehéz tárgyalások után egyezségre jutottunk a Ferencvárossal. Várjuk, hogy Damirt sárga-kékben láthassuk az elkövetkező idényekben” – jelentette ki a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei