Délvidéki csapattal vívja a DAC az új szezon főpróbáját


Az új idényt megelőző négy előkészületi mérkőzés közül az utolsót a horvát élvonal negyedik helyezettje ellen abszolválja a DAC a MOL Arénában

A DAC négy találkozót tervezett be a nyári felkészülési időszakra, amelyek közül az elsőn szombaton Bécsben lépett pályára a hazai Austria ellen. A meccs végül 0:0-s döntetlennel ért véget.

Július 6-án, szombaton a cseh másodosztályú MFK Vyškov együttesével mérkőznek meg a sárga-kékek az akadémiájukon, majd július 12-én, pénteken ugyanott a magyar NBI újoncát, az ETO FC Győrt fogadják. Mindkét említett összecsapás kezdési időpontja 10:30 óra; a Vyškov elleni találkozón kétszer 60 perc lesz a játékidő.

Kiderült a főpróbabeli ellenfél kiléte is, amelyet egy héttel az éles rajt előtt abszolvál a DAC. Július 18-án, csütörtökön 18:00 órai kezdettel a MOL Arénában rendezik meg a DAC-NK Osijek (Eszék) találkozót. A dunaszerdahelyiekhez hasonlóan a horvát élvonal 4. helyezettje is az UEFA Konferencia Liga 2. selejtezőkörében kezdi meg az európai kupaszereplését.

A DAC mérkőzései a 2024-es nyári felkészülés során:

Június 29., szombat 17:00 ó: FK Austria Wien-DAC 0:0
Július 6., szombat 10:30 ó: DAC-MFK Vyškov (DAC Akadémia, 2x60 perc)
Július 12., péntek 10:30 ó: DAC-ETO FC Győr (DAC Akadémia)
Július 18., csütörtök 18:00: DAC-NK Osijek (MOL Aréna)

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei