Kemény kritikát kapott Szoboszlai Liverpoolból


A Liverpool új edzője, Arne Slot számára is intő jel lehet Szoboszlai teljesíménye és hozzáállása

Fotó: Mirkó István

A svájciak ellen 3-1-re elveszített meccset látták Liverpoolban is, és nem mindenkinek tetszett Szoboszlai Domink hozzáállása. A magyar válogatott csapatkapitányát a Liverpool Echo írása kemény kritizálta, és a lap szerint a Vörösök új menedzsere, Arne Slot számára is intő jel lehet, amit láthatott – írja a Metropol.

Szoboszlait elemezve az Echo arról ír, hogy az első félidőben ritkán ért labdához. Ez változott a második 45 percben, amikor sokkal nagyobb területet játszott be, s ez volt a fő oka annak, hogy a magyar válogatott feljavult, majd éppen Szoboszlai remek átadásából szépített Varga Barnabás. Ám Marco Rossi csapata végül 3-1-re kikapott.

Szoboszlai, a „talizmán ”

Andros Townsend, a Luton Town támadója, korábbi Everton-játékos, aki 13-szoros válogatott, az ITV társkommentátoraként a következőket mondta: – Ha olyan játékosod van, mint Szoboszlai, ő a talizmánod, ő a kapitányod, ő a vezetőd, ő a legjobb játékosod, aki nem teheti meg, hogy felemelt karral körbejárja a pályát – s ez tükrözi a liverpooli lap véleményét.

forrás: magyarnemzet.hu

A rovat legfrissebb hírei