A jövő szupersztárjai érkeznek Dunaszerdahelyre!


A dunaszerdahelyi MOL Aréna lesz a jövőévi 21 éven alatti Európa-bajnokság egyik helyszíne

2025. június 11-28-a között Szlovákiában rendezik az U21-es játékosok számára kiírt Európa-bajnokságot. A torna nyolc helyszínének az egyike a dunaszerdahelyi MOL Aréna lesz.

Június 13-án, csütörtökön a városházán találkoztak Dunaszerdahely városának és az U21-es Eb szervezőbizottságának a képviselői. A megbeszélések tárgya a városunkban megrendezett mérkőzések legfontosabb kérdései voltak. Konkrétan a mobilitás, a biztonság vagy a torna népszerűsítése volt terítéken.

A MOL Aréna négy találkozónak ad otthont. Három a csoportkörben (2025. június 12-e, csütörtök, június 15-e, vasárnap és június 18-a, szerda) és egy negyeddöntő (június 22-e, vasárnap). Arról, mely csapatok lépnek pályára a stadionban, a 2024. december 3-án a pozsonyi Redutában sorra kerülő csoportsorolás dönt.

Az EURO U21 a legnagyobb futballtorna, amelyet Szlovákia az infrastruktúrájára való tekintettel megrendezhet. 2022 júniusában Dunaszerdahely négy mérkőzésnek adott otthont a 19 éven alatti Európa-bajnokság keretén belül. Most tehát olyan futballisták párharcait láthatjuk az arénában, akik már most a világ labdarúgásának feltörekvő csillagai közé tartoznak és jó irányba haladnak, hogy a jövő szupersztárjai legyenek.

Legyen ön is önkéntes!


Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy ön is részese legyen a valaha volt legnagyobb futballrendezvénynek, amelyet Szlovákia vendégül látott. Az U21-es Eb szervezőbizottsága elindította a nagy presztízzsel bíró esemény önkénteseinek regisztrációját, akik így átélhetik a nemzetközi labdarúgás hangulatát és jelen lehetnek ott, ahol a történelem íródik.

Az önkéntesi munka iránt érdeklődők az esemény hivatalos weboldalán, a „Dobrovoľníci” rész alatt regisztrálhatnak: https://under21.futbalsfz.sk/dobrovolnici/

Bárkiből lehet önkéntes, aki a torna ideje alatt betöltötte a 16. életévét és a segítségével szeretne hozzájárulni a futballtorna sima lebonyolításához. További részletek a DAC weboldalán találhatók.

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei