Újabb csallóközi tehetségével hosszabbított a kupagyőztes


Rövid időn belül mindhárom csallóközi tehetségével szerződését hosszabbított a Szlovák Kupa előző kiírásának győztese a Rózsahegy

fotó: ruzomberok.sk

A liptói együttes ezúttal Malý Matuš kontraktusát hosszabbította meg. A DAC nevelése 2022 nyarán igazolt Rózsahegyre.

A kupagyőztes Rózsahegy újabb csallóközi játékosával is szerződést hosszabbított. A liptói együttes legutóbb Tučný Ádámmal hosszabbított a szezon végeztével, most pedig a szintén csallóközi Malý Matuš szerződését is meghosszabbították a felek, áll a klub hivatalos közleményében. A 22 esztendős védő 2026 nyaráig hosszabbított.

A DAC korábbi játékosa és nevelése 2022 nyarán távozott Dunaszerdahelyről és igazolt Rózsahegye a több játéklehetőség reményében. A fiatal védő számításai pedig bejöttek, hiszen alapember lett a liptói együttesnél és 63 mérkőzése lépett pályára a narancsmezesek színeiben. Az elmúlt idényben két gólt is szerzett a Niké Ligában és csapatával kupagyőzelmet ünnepelhetett a Szlovák Kupában, miután a kassai fináléban legyőzték a címvédő Nagyszombat együttesét.

A liptói gárda ezzel mindhárom csallóközi játékosával szerződést hosszabbított, Domonkos Kristóf még január végén kötelezte el magát 2025 nyaráig.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei