Vasárnap rendezik a Kenyheci 11-est


Második alkalommal kerül megrendezésre vasárnap a Kenyheci 11-es elnevezésű futóverseny a Kassa-vidéki járásban található településen

Az erre a célra kijelölt 5,5 km-es távot újfent a község utcáin kell teljesíteniük a versenyzőknek. A szervezők részéről Huszár Tibor, a kenyheci sportélet kiemelkedő egyénisége tájékoztatta lapunkat:

„Tavaly közel 100-an rajtoltak el a Sportcentrum mellől, a jelentkezők száma ezúttal meghaladta ezt a számot, amit nagy örömmel vettünk tudomásul. Érkeznek versenyzők a közeli Hernád menti településekről, az Ung-vidékről, de a járás távolabbi szegleteiből, sőt, a határon túlról is. Mindig jóleső érzés találkoznom versenytársaimmal, de úgymond hazai pályán ez még különlegesebb. A polgármester úr, Konkoly Tamás, a sportért felelős önkormányzati képviselő, Danko László és jómagam igyekeztünk mindent megenni, hogy zökkenőmentes legyen ez a Kenyhec és a térség számára is jelentős sportrendezvény.”

Az Abaújszinai Atlétikai Kör vezetőségének tagja, Ficzere Bertalan szintén jelen lesz a versenyen.

„Szomszéd községről és egyben régi jó barátomról lévén szó, az csak természetes, hogy itt leszek. Sok nagy versenyen vettünk részt közösen és vívtunk meg párharcokat egymás ellen, ez most is így lesz” – jegyezte meg Ficzere.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei