Magyar gól lehet az év találata a Niké Ligában


Szavazzon, mert az ön szavazata is számít!

Mint azt már megszokhattuk, az idény végeztével a szlovák labdarúgó-bajnokságban (Niké Liga) a szakértők kiválasztják az öt legszebb találatot az idényből, amelyre a szurkolók szavazhatnak és amely elnyeri az Év gólja címet. A 2023/24-es idény végeztével pedig az öt legszebb találat között egy magyar gólt is találhatunk, Vitális Milán góljára vasárnap éjfélig szavazhatunk.

A Markíza TV és a Niké Liga által meghirdetett Hónap gólja szavazásán újabb dunaszerdahelyi futballista gólja győzött, miután Vitális Milán fantasztikus szabadrúgásgólja lett április legszebb találata, amit még a bajnok Slovan ellen szerzett a MOL Arénában.

A 22 esztendős magyar futballista kiváló szezont tudhat maga mögött, első teljes idényét teljesített a DAC színeiben és Xisco Muñoz irányítása alatt a sárga-kékek alapembere lett, amit remek teljesítménnyel hálált meg.

A DAC tehetsége pedig ezzel a góllal versenybe száll az Év gólja címért is, amire a szurkolók vasárnap éjfélig voksolhatnak. Segítsük egy szavazattal a DAC magyar játékosát, amit a következő linken tehetünk meg: https://tvnoviny.sk/gol-mesiaca

A szavazni a Hlasovať gomb segítségével lehet, a jobb oldalon található űrlap kitöltése után, ahol a személyes adatok megadása után, ki kell választanunk a kedvenc klubunkat és játékosunkat a ligából.

A DAC magyar tehetségének gólja mellett további négy gól is versenybe száll az Év legszebb gólja címért, többek között a Slovan támadója, David Strelec, a Spartak játékosa, Filip Bainovič, a Zólyombrézó futballistája, Marek Bartoš és az AS Trencsén játékosa, Artur Gajdoš is. A Niké Liga 2023/24-es idények öt legszebb találatát 523 gól közül választották ki.

Vitális remek szezonját pedig piaci értékének emelkedése is jól jelez, hiszen a Transfermarkt szerint a DAC második legértékesebb játékosa lett a maga 1 millió eurós piaci értékével, ami remek szezonjának is köszönhető.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei