Vémola nyerte az „Évszázad visszavágóját”


Karlos Vémola visszavágott, Végh Attila képtelen volt szabadulni a Terminator szorításából

Karlos Vémola nyerte az évszázad visszavágójaként meghirdetett összecsapást, miután az OKTAGON 58 tornán a második körben két vállra fektette nagy riválisát, Végh Attilát.

A prágai Edenben rendezett találkozó az első pillanattól kezdve másként alakult, mint az első összecsapás. Vémola határozottan kezdett és hamar a földre is vitte Véghet. Kemény ütések következtek, de Véghnek sikerült felállnia. Vémola részéről a folytatásban is kemény ütések érkeztek, amikkel sikerült nyomás alá helyeznie ellenfelét – írja a šport.sk.

A második körben is Vémola dominált, majd megpróbálta földre vinni ellenfelét. Minden jel arra utalt, hogy nem tart majd öt körig az összecsapás, 45 másodperc után pedig ez be is igazolódott: Vémola arm triangle fogással kezdte fojtogatni ellenfelét, Végh nem tudott szabadulni, így a cseh ketrecharcos megnyerte a mérkőzést.

A találkozót követően Végh gratulált ellenfelének a győzelemhez, közölte, hogy megérdemelten nyert. A félnehézsúlyú bajnoki övet megszerző Vémola örömét fejezte ki, majd hozzátette, hogy elvileg ez volt karrierje utolsó mérkőzése. Mint mondta, a pályafutásukat befejező ketrecharcosok a küzdőtér közepére helyezik a kesztyűjüket, ő viszont az egyiket Ondrej Novotnýnak, az Oktagon társalapítójának, a másikat pedig Végh Attila csapatának adta, és hozzátette, hogy csak rajtuk kettőjükön múlik, hogy ismét fog-e harcolni.

Mivel Vémola győzelmével az állás 1:1, egyáltalán nem kizárt, hogy trilógia lesz a Végh - Vémola sztoriból.

forrás: parameter.skA rovat legfrissebb hírei