Kiakadt a bírókra az érsekújvári hokicsapat


A DVTK Jegesmedvék elleni mérkőzés után Facebook-bejegyzésben tiltakoztak a játékvezetők ellen az újváriak.

Az Érsekújvár hokicsapata a Tipsport Liga 30. fordulójában rávezetések után kapott ki a DVTK otthonában. Ez után megszületett egy Facebook-bejegyzés, amelyben az utóbbi időszak játékvezetői döntései ellen tiltakoznak a bikák.

"Játékvezető urak, köszönjük Önöknek a teljesítményüket! Egy tiszta szabálytalanság Ordzovenský ellen körülbelül egy perccel a vége előtt nem lett lefújva - köszönjük. 3:02-nél egy buli után egy másik szabálytalanság a játékosunkra - köszönjük. Tavaly összesen 16 pontot vettek el tőlünk, a kedves lépéseikkel pedig most is e felé közelítünk. Ahogy a Nyitra ellen is, az ellenfél az első gólját egy Mikula elleni szabálytalanság, gáncsolás után szerezte. Ami sok, az sok. Nem akarunk Önöktől semmit, csak, hogy a szabályok szerint bíráskodjanak" – írta Facebook oldalán a HC Mikron Érsekújvár.

Security Check Required

(null)

A csapat egyébként jelenleg a 12. helyen áll a bajnokságban 23 ponttal, hátránya 6 pont a 11. Gyetva (Detva) mögött.

Tipsport Liga, 30. forduló:

DVTK Jegesmedvék-HC Mikron Érsekújvár 5-4 (1-0, 1-2, 2-2, 0-0, 1-0) - rávezetések után
Miskolc, 1 075 néző, v.: D. Konc st., Štefik – Beniač, Jobbágy

Gólszerzők: Reszegh 15. (Rodman, St. Pierre), Harrison 37. (Rodman, Vandane), Rodman 47. (St. Pierre), Vandane 60. (Beauviller, Vas), döntő rávezetés: Harrison ill. Stupka 29. (Ordzovenský, Hatala), Holovič 36. (Hruška, Fábry), Urban 41. (Stupka, Fereta), Stupka 55. (Pospíšil, Hatala)

30. kolo DVTK - NZ

Uploaded by Tipsport Liga on 2019-12-09.

Fotó: facebook.com/dvtkjegesmedvekofficial

A rovat legfrissebb hírei