Vitális Milán szerződést hosszabbított


A DAC magyar középpályása 2027 nyaráig hosszabbított a dunaszerdahelyi klubbal

Vitálist (középen) ünneplik a társak - Fotó: Cséfalvay Á. András

A DAC vezetősége megegyezett Vitális Milánnal az eredeti kontraktusának a további két szezonnal való meghosszabbításában. A húszesztendős középpályás 2022 szeptemberében lett a DAC játékosa, ám a 2022/23-as idény végéig a győri ETO-ban maradt kölcsönben. A nemrég befejeződött szezonban képviselte először a sárga-kék színeket, 24 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett. Az Európa Konferencia Liga két találkozóján is pályára lépett, ötször szerepelt a Slovnaft Cup-ban.

Két éve 2025 nyaráig szóló szerződést kötött Vitális Milán, amit most a DAC és a magyar huszonegy év alatti válogatott tagja megegyeztek az együttműködés újabb két évvel, tehát 2027. június 30-ig való meghosszabbításában.

„Szeretnék köszönetet mondani a klubnak az új szerződéssel kifejezett bizalmáért. Remek idény van mögöttünk és nagyon bízom benne, hogy a következőben még komolyabb erőt mutatunk. Személy szerint rendkívül örülök a folytatásnak, úgy szeretnék teljesíteni, hogy viszonozzak mindent, amit eddig a DAC-tól kaptam. Ahogy azt többször is elmondtam, az eddigi teljesítményemmel még nem értem el a lehetőségeim csúcsát, jobban is tudok futballozni és pontosan ez is célom a legközelebbi időszakra” – nyilatkozta az új kontraktusa aláírását követően Vitális Milán.

„Milán 2022 nyarán kötötte meg első szerződését a DAC-cal, miután leigazoltuk az ETO-tól, majd azonnal visszatért kölcsönbe a testvérklubunkhoz. Múlt nyáron remek benyomást tett ránk a felkészülés során. Az új edzői stáb érkezése után kulcsemberré vált és több klub is érdeklődik a szolgálataiért. Ennek ellenére Milán megértette, hogy a DAC a megfelelő klub számára a pályafutása ezen szakaszában és boldogok vagyunk, hogy 2027-ig sikerült meghosszabbítanunk a szerződését. Milán egyéni és csapatszinten is komoly célokat tűzött ki maga elé, közösen várjuk már az új idényt”
– tette hozzá a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

Forrás: parameter.sk


A rovat legfrissebb hírei