Hibátlan mérleggel kupagyőztes a Dunaszerdahely


A HC DAC Dunaszerdahely U12-es kézilabdacsapata veretlenül nyerte meg a Veszprémben rendezett Cell Cup-ot.

A 23. alkalommal megtartott Cell-Cup Európa egyik legnagyobb kézilabda fesztiválja, melynek központja a királynék városa Veszprém, amely a bajnokok ligája résztvevő Telekom Veszprém kézilabda csapatának otthona. A döntő mérkőzést a világhírű csapat csarnokában, a Veszprém Arénában rendezték.

A szerdahelyi lányok az első félidőben hátrányban voltak, de sikerült az egyenlítés, majd a szünet után a győzelmet is megszerezték.

"Csapatunk kiélezett küzdelemben szerezte meg a legcsillogóbb, az arany színben pompázó legértékesebb érmet. A lányok bizony az első félidőben négy góllal is lemaradtak az ellenféltől, de Brunczvik Tündének sikerült a lányokból kicsalogatni azt, ami valójában bennük rejlik, az összjátékot, a szuper csapatmunkát, az értékes gólokat.

Bebizonyították, ha nagyon akarják, számukra még a négy gól sem hátrány. A félidőt 11-11-ről indítottuk, és magabiztos meneteléssel sikerült az ellenfelet lesöpörni a pályáról. Kapusunk bravúros teljesítményének is nagyban köszönhető a végső győzelem megszerzése.

Szuper küzdelem volt, büszkék vagyunk a lányok teljesítményére. A szülőknek köszönjük a szurkolást" - olvasható a klub Facebook-oldalán a csapat vezetőjének, Újhelyi Kristínának beszámolója.

A csapat tagjai: Gányi Orsolya, Stranyovszky Lara Zoe, Bozsek Brigitta, Csémy Rebeka, Kovács Jázmin, György Rebeka, Csánó Evelin, Hájos Boglárka, Pónya Réka Zoé, Preleczky Fruzsina, Gyurcsik Dorka, Plutzer Veronika. Edző: Brunczvik Tünde. Csapatvezető: Újhelyi Kristína

Fotó: facebook.com/mskds

A rovat legfrissebb hírei