A világkupán remekeltek a bősi bunyósok


Huszadik alkalommal került megrendezésre a Kempo Memorial cup névre keresztelt nemzetközi nyílt világkupa Szigetszentmiklóson

A versenyen Németország, Románia, Ukraina, Csehország és Magyarország mellett Szlovákia is képviseltette magát 2 klub révén.

A Bősi Kempo MMA & BJJ klub Gróf Lóránt versenyzői összesen 16 érmet (5 arany, nyolc ezüst és három bronz) szerezve tértek haza a kétnapos versenyről.

A szombati napon stop semi contact és Gi submission kategóriaban indultak a fiúk és a lányok, míg vasárnap a Full B és Full A versenyszámokban bizonyítottak. „A legkiemelkedőbb teljesítményt Lakatos Jánoska nyújtotta, aki százszázalékos mérleggel, három kategória három aranyával tért haza. Szintén első helyen végzett Hölgye Zselyke és Csaplár Levente is, de az összes harcost dicséret illeti, nagyon fárasztó és kimerítő versenyen vannak túl” – írta lapunknak küldött beszámolójában Gróf Lóránt.

Ugyanezen a hétvégén az említett klub ökölvívószakosztálya Kelemen Balázs vezetésével egy jótékonysági gála esten vett részt Budaörsön. Mindkét bősi harcos bemutatkozó mérkőzésen vett részt 3x2 percben, profi szabályrendszerben. Kulicskó Norbert pontozásos győzelmet atratott, míg Sárosfai Áron döntetlenezett.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei