Aranyérmet ünnepeltek Komáromban


Méltóképpen megünnepelték a friss aranyérmes férfi röplabdacsapatot Komáromban

Már beszámoltunk arról, hogy a komáromi férfi röplabdacsapat a 2021-es és 2022-es évi országos győzelme után az április 29-ei döntő zárómeccsén immár harmadszor nyerte meg a Niké Extraligát, miután hétfőn 3:1-re győztek Pozsonyban, ami a klubjuk történelmi harmadik bajnoki címét jelentette.  Az örömittas régi-új bajnokok előbb a klubjuk, a VK Spartak UJS Komárno vezetőségével, majd a városvezetéssel ünnepeltek, szerdán délután pedig a Klapka téri közönségtalálkozón aláírásokat és ajándéktárgyakat is osztogattak a nekik gratuláló szurkolóknak.

A felettébb ügyes röpisek friss aranyérmesként először a klubvezetéssel ültek le egy ünnepi ebédre, amely során megköszönték nekik a remekül végigjátszott idényt. Majd átvonultak a Városházára, ahol a városvezetés, élén Keszegh Béla polgármesterrel, fogadta őket. Ott szintén a hála, őszinte elismerés és jogos büszkeség mondatai hangzottak el a Komárom régi jó hírnevét tovább öregbítő bajnokcsapat felé.

A fiúk győzelméhez méltó esemény harmadik felvonására a Klapka téren került sor, ahol az „aranyifjakra“ sok szurkolójuk várakozott. Nem hiába, hiszen a családok apraja-nagyja a gratulációikért cserébe autogramkártyákat, valamint a bajnokok által aláírt posztereket, pólókat, naplókat is kapott. Bónuszként pedig fotózkodhattak, ismerkedhettek, cseverészhettek is a nyakukba akasztott aranyérmet boldogan viselő, remek játékosokkal, akik piros betűkkel írták be magukat a komáromi röplabda történetébe és a helyi sport krónikájába.

A mondás szerint három a magyar igazság, negyedik a ráadás, amit ez esetben az jelenthet, hogy a komáromi röplabdás hölgyek is feljutottak az élvonalba. Az olvasóink nevében is minden játékosnak gratulálunk, és nagyon sikeres folytatást kívánunk!

Forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei