Angol hét a Csallóközben


Május első napján ünnepnapi forduló zajlik a csallóközi futballpályákon

Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

Május első napján ünnepnapi forduló zajlik a csallóközi futballpályákon, a pontvadászat a VII. (AG Sport) liga 24. fordulójának párharcaival folytatódik, az amatőr csapatok játékosai egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszanak.

A bajnoki címre hajtó együttesek közül a listavezető gelleiek Vásárúton, a trónkövetelő illésházaiak pedig hazai környezetben, a szapiak elleni párharcon igyekeznek gyarapítani gyűjteményüket. Vajon az alistáliak vendégeként visszatérnek-e a győzelmek hullámhosszára a zsinórban hét meccsen nyeretlen kisudvarnokiak? Egykor felsőbb osztályban vitézkedő riválisok párbajára kerül sor Diósförgepatonyban.  Ugyancsak izgalmasnak, színvonalasnak ígérkezik a tabellaszomszédok (Nagypaka–Csallóközkürt) megmérettetése. Bakán kiderül, maradt-e még puskaporuk a csilizradványiaknak. Tavaly augusztustól nem hullajtottak el pontot a Gödör Arénában rendkívül veszélyes királyfiakarcsaiak, akik a pozsonyeperjesiek elleni bajnokin (is) győzelemmel szeretnének kedveskedni szurkolóiknak.

Alábbi összeállításunkban a mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.  

DUNASZERDAHELY, VII. AG SPORT LIGA, 24. forduló – szerda, 14.30:
Alistál–Kisudvarnok (Ürögi)
Királyfiakarcsa–Pozsonyeperjes (Világi)
17.30: Ekecs – Apácaszakállas–Szentmihályfa (Szabó Ottó)
Nagypaka–Csallóközkürt (Barczi)
Illésháza–Szap (Klempa)
Vásárút–Gelle (Bors)
Baka–Csilizradvány (Czucz)
Diósförgepatony–Nyékvárkony (Hepner).

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei