Nagypénteken tarolt a Nyékvárkony, húsvétvasárnap Tejfalun elmarad a mérkőzés


A Húsvét hétvégéje is izgalmasan telik az alsóbb osztályok rajongói számára

Fotó: Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

A VII. ligában már Nagypénteken lejátszották a 19. forduló egyik párharcát: ezen a nyékvárkonyiak. A tabellaelső gelleiek favoritként fogadják a pozsonyeperjesieket. Mivel az illésházaiak is bajnoki címre hajtanak, mondhatni kötelező lesz számukra a bakaiak legyőzése.

Tabellaszomszédok csatáznak a pontokért Csilizradványon és Vásárúton. Legutóbb vendégként gáláztak a csallóközkürtiek, akik most a sereghajtó ekecs-apácaszakállasiak elleni meccsen gyarapíthatják gyűjteményüket. Egykor a kerületi bajnokságban vitézkedő alakulatok megmérettetése zajlik Diósförgepatonyban.

A VIII. ligában foghíjas forduló zajlik. A tabella végén poroszkáló nagyudvarnokiak ugyanis bejelentették, hogy nem lépnek pályára Tejfalun. A mérkőzést a szövetség sporttechnikai bizottsága a hazaiak javára kontumálta, a fegyelmi bizottság pedig 200 eurós büntetéssel sújtotta a sereghajtót. Felsőpatonyban kiderül, maradt-e még puskaporuk a tabellát jobb gólkülönbséggel vezető nagyszarvaiaknak, akik legutóbb nyolcat vágtak a csákányiaknak. Az ugyancsak bajnokaspiráns medveiek zsákmányért utaznak Felbárra. Nagymagyaron meglepetést jelentene a gyengélkedő csiliznyáradiak sikere.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

DUNASZERDAHELY, VII. AG SPORT LIGA, 19. forduló – szombat, 15.30: Csilizradvány–Kisudvarnok (Hepner), Gelle–Pozsonyeperjes (Bors). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Nagypaka (Hepner); 15.00: Diósförgepatony–Vásárút (Köver), Illésháza–Baka (Czucz), Szap–Alistál (Barczi), Csallóközkürt–Ekecs - Apácaszakállas (Világi).
Pénteken játszották: Nyékvárkony–Királyfiakarcsa 7:1 (5:0), g.: Kósa Dávid (5., 11., 22.), Mautner Dávid (26.), Nagy (45.), Máhr (63.), Fatona (89.), ill. Lelkes Tamás (86.).

VIII. ONLINESTAVBA LIGA, 19. forduló – szombat, 15.30: Csákány–Izsap (Zirig), Felsőpatony–Nagyszarva (Köver), FK Nagymagyar–Csiliznyárad (Czucz). Vasárnap, 10.30: Felbár–Medve (Czucz), Diósförgepatony B–Hodos (Barczi); 15.30: Csallóköznádasd–Csallóköztárnok (Szabó Ottó), Béke–Sárrét/Vitény (Haver).
Elmarad: Tejfalu–Nagyudvarnok (játék nélkül: 3:0).

Forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei