Hatalmas meglepetés Pozsonyban


Hazai pályán kapott ki, ezzel búcsúzott a Slovan Bratislava a szlovák kupa negyeddöntőjében

A Niké-ligában listavezető Slovan Bratislava szerdán 1:3-as vereséget szenvedett hazai pályán a Podbrezová ellen a Slovnaft Cup negyeddöntőjében, ezzel búcsúzni kényszerült a kupa idei kiírásától.

A pozsonyiak félórányi játék után szereztek vezetést Barseghyan találatával, aki egy szögletet követően a bal kapufa mellé küldött egy kipattanót. A Podbrezová válaszára viszont csak néhány percet kellett várni, Faško mattolta Borjant.

Sokáig maradt az 1:1-es állás, már-már úgy tűnt, hogy a továbbjutóról büntetők döntenek, amikor a 84. percben Chyla a tizenhatoson kívülről megeresztett lövésével bevette a Slovan kapuját. A hazai csapat ezt követően kénytelen volt nyílt sisakkal játszani, ezt viszont a vendégek két perccel később újabb góllal büntették. A végén még a játékvezető kiosztott néhány sárga lapot, a hazai Rodriguesnek egy pirosat is, de ez már nem befolyásolta a mérkőzés végeredményét.

Ezzel ismertté vált, hogy a Spartak Trnava, az MFK Ružomberok és a harmadik ligás ŠK Odeva Lipany mellett az FK Železiarne Podbrezová jutott be a legjobb négy közé.

Negyeddöntő, eredmény:

ŠK Slovan Bratislava – FK Železiarne Podbrezová 1:3 (1:1)
Gólszerzők: 33. Barseghyan – 36. Faško, 84. Chyla, 86. Paraj
Piros lap: 90+2. Rodrigues (SBA)

forrás:parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei