A nagykaposi U11-esek a bajnokságban javítanának


A nagykaposiak nélkül zajlott le a hétvégén Strážskén az U11-esek teremfocitornájának döntője

A nagykaposi fiatalok

A Nagymihályi Területi Labdarúgó-szövetség által először kiírt korosztályos seregszemle hazai selejtezőcsoportjából a nagykaposiaknak nem sikerült kiharcolniuk a továbbjutást.

Az Erdélyi János Alapiskola tornatermében a hazaiak mellett a kaposkelecsényiek, a pálóciak és a pályiniak szerepeltek a meghívottak listáján, ám az utóbb lemondta részvételét.

Az Ung-vidékiek egy 3:0-s győzelemmel kezdtek, viszont a mindent elődöntő párharcban 6:2 arányban alulmaradtak a pálóciakkal szemben. Bacso Martin edző és Jaroslav Po-rubský segédedző legénysége így le-maradt a döntős tornáról. „Már a saját térfelünkön nagyon sok labdát veszítettünk el a rossz passzok miatt, az ellenfél pedig ezeket könyörtelenül ki is használta. Kapunk előtt bizonytalanok voltunk, elöl pedig pontatlanok, ez döntött. Megyünk tovább, a bajnokságban bizonyítani szeretnénk” – mondta az Új Szónak Bacso.

A döntőbe a pálóciak mellett a másik négy csoport első helyezettjei jutottak, a szobránciból a Vinné, a zalužiceiből a Tušická Nová Ves, az őrmezőiből a Nacina Ves, a nagymihályiból pedig a Trhovište.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei