Újra kikaptak az újvári bikák


Az érsekújvári hokicsapat csak egy gólt lőtt hazai pályán, ami kevés volt a sikerhez.

A mérkőzés első öt percében a csapatok nem igazán voltak veszélyesek a kapukra. A harmad további részében viszont folyamatosan magához ragadta az irányítást a Poprád. A vendégek akár gólt is lőhettek volna, de nem tudták kihasználni a lehetőségeiket.

Az első szünet után igyekezett aktívabban játzani a hazai gárda, egyre több támadást fejeztek be lövéssel, de ennek ellenére még mindig a vendégek akarata érvényesült jobban. Az újváriak részéről Giertl és Andrisík, a poprádiaktól Takáč és Brejčák veszélyeztetett, de a kapusok állták a sarat. Végül Kozák lövése után Vandas törte meg a jeget, aki bevette Kristín kapuját.

A harmadik harmadban Rogoň egyenlíthetett volna, de ez nem jött össze, a másik oldalon viszont jött az újabb gól. A 46. percben Zagrapan 0-2-re módosította az eredményt. Leclerc révén majdnam összejött a harmadik is, de Kristín védett. A végén lehozták kapusukat a hazaiak és hat mezőnyjátékossal támadva szépítettek is. 52 másodperc maradt még ekkor a meccsből, de a szenzációs egyenlítés helyett 22 szekundummal a vége előtt Zagrapan duplázott, az üres kapus góllal pedig eldőlt a találkozó.

Tipsport Liga, 25. forduló:

HC Mikron Érsekújvár-HK Poprad 1-3 (0-0, 0-1, 1-2)
Érsekújvár, 832 néző, v.: Baluška, D. Konc st. – Frimmel, Jurčiak

Gólszerzők: Pospíšil 60. (Jurík, Rogoň) ill. Vandas 36. (Kozák, Brejčák), Zagrapan 46. (Erving, Svitana), Zagrapan 60. (Takáč, Svitana)

Fotó: facebook.com/hkpoprad

 

A rovat legfrissebb hírei