Ők lesznek a válogatott utolsó ellenfelei az Eb előtt


Kiderült ki lesz Málta helyett a magyar válogatott utolsó felkészülési ellenfele

fotó: thestar.com

Málta helyett Izrael ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott.
    
Azt már korábban közölték, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány csapata március 22-én Törökországot fogadja a Puskás Arénában, négy nappal később pedig a koszovói válogatott lesz az ellenfél, szintén hazai pályán. A magyar együttes aztán június 4-én Dublinban Írországgal mérkőzik meg.

Sokáig úgy volt, hogy Málta lesz az utolsó ellenfél, a máltaiak azt akarták, hogy Ausztriában játszák a mérkőzést, a magyar válogatott azonban Debrecenben akarta fogadni a délieket, így nem sikerült megegyezni.

Izrael háborús helyzete miatt több találkozóját Magyarországon játszotta, ezért adott volt minden, hogy utolsó felkészülési meccsünket Izrael ellen játszuk. Az MLSZ-nek az X közösségi oldalon megjelent hétfői hírében az áll, hogy a június 8-i találkozó a tervek szerint Debrecenben lesz. Az izraeliek márciusban pótselejtezőt játszanak, ott dől el, hogy kijutnak-e a németországi kontinensviadalra.
    
Magyarország a június 14-én kezdődő Eb-n a skótok és a svájciak mellett a házigazda németekkel találkozik a csoportkörben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Március 22. (péntek)
Magyarország–Törökország (Puskás Aréna)

Március 26. (kedd)
Magyarország–Koszovó (Puskás Aréna)

Június 4. (kedd)
Írország–Magyarország (Írország, Aviva Stadion)

Június 8. (szombat)
Magyarország–Izrael (Debrecen)


A rovat legfrissebb hírei