Újabb teremfocitorna Galántán


Szombaton a kezdők (U11) erőpróbájával folytatódik a mátyusföldi korosztályos futballcsapatok idei teremfocibajnoksága

Fotó: illusztráció

A Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért zajló seregszemlén az idősebb diákokhoz hasonlóan a bajnokság nyolc együttese vesz részt.

„Nem változtattunk a lebonyolítási rendszeren, a versenykíráson. A csapatok körmérkőzéses rendszerben mérik össze tudásukat. A párharcok játékideje 12 perc. A kapus mellett öt mezőnyjátékos lehet a pályán. A klubok maximum 14 futballistát, beleértve a két kapust, nevezhetnek. Természetesen csupán az igazolt labdarúgók avatkozhatnak játékba. A bevált szokás szerint a rendes játékidőben döntetlennel zárult mérkőzések után zajló büntetőpárbaj győztese két, vesztese pedig egy ponttal gyarapítja a gyűjteményét” – ecsetelte a részleteket Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának az elnöke.

A galántai városi sportcsarnokban reggel nyolc órakor kezdődő seregszemle győztesét vándorserleggel, az első három helyezettet kupával és oklevéllel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a gólkirályt pedig különdíjjal jutalmazták a szervezők.

Forrás: ujszo.com


A rovat legfrissebb hírei