Erősítéseket kért az újváriak edzője


Miroslav Mosnár olyan kapust is szívesen látna, aki tud gólt lőni.

Az Érsekújvár edzőjének mérlege egyelőre nem túl jó. Négy vereség mellett csupán egy győzelmet jegyeztek a "bikák", akik legutóbb a diósgyőri jegesmedvéktől kaptak ki. "A Disógyőr nagyon jól játszik az emberelőnyökben. Nekünk ezen még van mit javítanunk. Ha viszont kialakítjuk a helyzetet és a játékos nem mer lőni az egy másik téma..." – nyilatkozta a szlovák sportnapilapnak Mosnár.

"Nagyon rosszul kezdtünk, kevés volt a mozgás, emberhátrányban gólt is kaptunk, túl sokat szabálytalankodtunk (három kiállítás is volt az első 20 percben a vendégeknél, míg a másodikban négy - a szerk.). Bár a második harmadban kivédkeztünk egy 5 a 3 elleni szituációt is, utána mégis gólt kaptunk. A saját játékunkat csak a harmadik játékrészben kezdtük játszani. Ez pedig a győzelemhez kevés" – értékelte a vasárnapi találkozót az edző.

A Šport a keret lehetséges változásairól is kérdezte a november elején kinevezett szakembert. "Beszélgettem már a tulajdonos Sucharda úrral, hogy meg kéne erősítenünk a csapatot. Elkelne még két támadó és egy védő is. Kapusokat nem keresünk, ha csak nem tudnak gólt lőni" – zárta egy viccel Miroslav Mosnár.

Az újváriak szerdán a legutóbb az éllovas Slovant legyőző Poprád ellen mérkőznek meg hazai pályán.

Fotó: hcnovezamky.eu

A rovat legfrissebb hírei