Mocsonok nyerte a Meszlényi Tibor Emléktornát


A Vág-parti városban teremtornával emlékeztek az egykori labdarúgóra és edzőre, Meszlényi Tiborra, aki hat évvel ezelőtt távozott az élők sorából

A vágsellyei sportember, Jozsef Novák által szervezett rendezvényen hat csapat küzdött a trófeáért. Zömmel azok az alakulatok, melyeket korábban edzőként vezetett csatába Meszlényi Tibor. A megnyitón jelen volt Jozef Belický, Vágsellye polgármestere. A kollektívák előbb körmérkőzéses rendszerben mérték össze tudásukat, ebéd után pedig a helyosztókat rendezték. Az 5. és a 3. helyért lejátszott találkozó rendes játékidőben döntetlennel végződött, a győztesről büntetők döntöttek. A mocsonokiak ugyan vereséggel kezdtek, de a folytatásban magukra találtak. A fináléban remekeltek, visszavágtak a hódiaknak a csoportban elszenvedett vereségért.

„Bosszant a rossz rajt, utána azonban nagyot javultunk, zsinórban öt párharcot megnyerve gyűjtöttük be a serleget. Egyébként több, felsőbb osztályban játszó csapatot fektettünk két vállra. Felemelő momentum volt, amikor Meszlényi Tibor fia, Renátó, egykori játékostársunk a magasba emelhette az édesapja tiszteletére rendezett torna fődiját, a méretes kupát. Kiemelném a szervezés magas színvonalát. Természetesen jövőre címvédésre készülünk” – nyilatkozta a rendezvényen való helytállásukat értékelve a VII. ligás mocsonokiak csapatkapitánya, Miroslav Lang.

A vágsellyei legendáknak nem jött össze a címvédés, ezúttal a harmadik helyen végeztek. A díjakat Jozef Novák, valamint Meszlényi Tibor neje, Alena adta át a csapatoknak és az egyéneknek. A vágsellyei sportcsarnokban zajló rendezvényt a hagyományoknak megfelelően tombola színesítette.

forrás:ujszo.com


A rovat legfrissebb hírei