A nagykaposiak tavasszal fejlődni szeretnének


Ung-vidéki rangadóval zárta az őszi idényt a VI. JAKO fociliga kelet-szlovákiai, zempléni csoportjában szereplő nagykaposi labdarúgócsapat

A nagykaposiak (pirosban) tavasszal előbbre léphetnek a tabellán

A szomszédvár csicseriek elleni, hazai pályán elért 1:1-es döntetlen végül azt eredményezte, hogy a 7. helyről várhatják a tavaszi folytatást.

A nagykaposiak 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel, 20:23-as gólaránnyal 21 pontot gyűjtöttek, s ez biztató lehet a végelszámolásnál, mert az előttük álló csapatok mögött csak kevéssel vannak lemaradva.

„Pozitívan értékelem a csapat őszi teljesítményét. Azokat a nehézségeket, amelyekkel szembe kellett néznünk, még az előző szezon második felében sikerült megoldanunk. Ezért köszönet jár a klubnak és a város vezetésének. Gondolok itt elsősorban a csapat létszámának növelésére. Nyáron fiatal, tehetséges játékosok érkeztek, név szerint: Seman Denis és Jakub Máté Cigándról (NB III Északkeleti csoport), Mihók Gábor és Juraj Chrenko Nagyszelmencről, valamint Kocsis Lajos Tiszacsernyőről és Uzsovics Gábor Téhányról (Ťahanovce). Mindannyian hamar felvették a ritmust, és a csapat is erősebb lett általuk – nyilatkozta az Új Szónak Dózsicky Gergő klubelnök. – Ami az eredményeket illeti, nagyon nehéz kezdés után sikerült megtalálnunk a helyes mentalitást, s mérkőzésről mérkőzésre egységesebb lettünk, aminek pontok, győzelmek lettek az eredményei. A csapat jó úton halad, bízom benne, hogy tavasszal ezt folytatni tudjuk, és sok örömöt okozunk majd szurkolóinknak, a városnak. A tavaszi bajnoki rajt előtti labdarúgótornákon, edzőmérkőzéseken még csiszolódhat a csapat összjátéka, és az egyes posztokon is világosabbá válthat, kik a legmegfelelőbbek azok betöltésére. Ha a felkészülés alatt nem történik valami rendkívüli, akkor egy jó rajt esetén a motiváció is nagyobb lehet a cél eléréséhez” – tette hozzá Dózsicky.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei