Új edző Felsőszeli/Tallóson


A mátyusföldiek csapat hamar megtalálta a Bősre távozó Johancsik Patrik utódját

Rozman László a Felsőszeli/Tallós új vezetőedzője
Fotó: Felsőszeli TE


A mátyusföldiek klubvezetése nem habozott, Rozman László (felvételünkön) személyében csakhamar megtalálta a bősiekhez visszatért edzőjük, Johancsik Patrik utódját.

A VI. liga Déli csoportjában a tabella második helyén telelő Felsőszeli/Tallós győri illetőségű, magasan képzett szakembere a Győri ETO-ban nevelkedett, játékosként 4. osztályú csapatok mezét viselte. Az UEFA A licences 62 éves Rozman 29 éves edzői pályafutása során 13 éven keresztül a Győri ETO FC, később a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia utánpótlás edzőjeként tevékenykedett, ahol többek között olyan játékosok fordultak meg kezei alatt, mint a szlovák futball egyik legnagyobb ékköve, Bénes László (Hamburger SV), vagy a DAC közönségkedvenc, Kalmár Zsolt.

Az ETO-tól 2016-ban távozott. A folytatásban az FC Ajkánál lett utánpótlás vezető, majd a felnőtt csapat vezetőedzőjévé nevezték ki. Később az NB III-as Pápai Perutz FC vezetőedzői feladatait látta el, ezt követően az NB III-as Ménfőcsanak felnőtt csapat trénereként kamatoztatta tudását. A szakember Felsőszeliben is letette névjegyét: nevezetesen az utánpótlás szakmai igazgatójaként, majd a későbbiekben az egyéni képzés vezetőjeként. Rozman László elsődleges feladata a saját nevelésű fiatal játékosok felnőtt csapatba való beépítése lesz.

Forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei