Új vezetőedzőt neveztek ki Somorján


A II. labdarúgóligában szereplő somorjai STK vezetősége észt ezetőedzőt nevezett ki csapat élére

A 35 éves Vladimir Vassiljev eddig csak hazájában tevékenykedett. 2021-ben észt bajnoki címig vezette a Levadia Tallinn csapatát, közben az észt válogatottban is dolgozott asszisztensként. Az elmúlt 12 hónapban a Nomme United vezetőedzőjeként tevékenykedett, amellyel megnyerte az észt másodosztályt, a nemzeti kupában pedig döntőbe juttatta a csapatot.

„Kiváló infrastruktúrát, jó játékoskeretet és edzői csapatot találtam a klubnál, és bízom benne, hogy ha keményen dolgozunk, nagy dolgokra leszünk képesek” – mondta első somorjai interjújában.

Vassziljev munkáját honfitársa, Nikita Brolin segíti majd, a stáb további tagjai Juraj Baláž kapusedző és Házi Bence erőnléti edző lesznek.

Az STK-t az őszi szezon nagy részében Juraj Ančic irányította, akit a gyenge eredmények miatt november elején menesztettek. Az utolsó három fordulóban Pavol Gregora utánpótlásedző irányította az együttest, de ő a Sparta Praha női csapatánál folytatja a munkát. Az STK őszi szezonjának összefoglalóját holnapi számunkban olvashatják.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei