A tárkányiak a feljutásra pályáznak tavasszal


Hiába veretlenek a tárkányiak, csak a második hely jutott nekik a tabellán

Mindössze egy góllal maradt le az őszi elsőségről a tőketerebesi járási bajnokság VII. ligájában szereplő tárkányi labdarúgócsapat.

Az éllovas garanyiak (Hraň) 32:3-as, a tárkányiak pedig 34:6-os gól-aránnyal fejezték be a 2023/2024-es kiírás első felét, egyaránt 26-26 pontot szervezve. A Tisza-parti együttes veretlenül (8 győzelem, 2 döntetlen) várhatja a tavaszi folytatást.

Játékoskeretét megerősítve a nyár folyamán elsősorban a hátsó alakzatokba érkeztek játékosok: Hami Dušan, Gress Adrián és egy fiatal tehetség, Lakatos Arnold. A középpályát Ballók Péter erősíti, aki egyébként az edzői feladatokat is ellátja. Csatársoruk remekül működött ősszel, Jáger Adriánnak 13-szor, Bálint Norbertnek pedig 10-szer sikerült bevennie az ellenfél kapuját.

„Mindenekelőtt a csapat egységét, a vezetőség munkáját emelném ki. Ezért is alakult ki a jó összhang, a fiúk egymásért küzdenek. Nehéz lenne valakit kiemelni közülük. A védelem magabiztosan áll a lábán, középpályásaink jól látnak a pályán, jól osztogatják a labdát, a csatáraink pontosan céloznak. Amennyiben ez tavasszal is így fog működni, akkor mi végezhetünk majd a táblázat első helyén, ami nem titkolt szándékunk. A cél tehát adott. Ami pedig a téli átigazolásokat illeti, nem nagyon szeretnénk megbontani a csapategységet, de azért 1-2 játékossal szeretnénk frissíteni, amennyiben a helyzet úgy kívánja. A körülményekhez képest a feltételek adottak, most már csak rajtunk múlik, hogy tavasszal is a jól megkezdett úton haladjunk tovább”
– nyilatkozta az Új Szónak Szűcs László, a klub sportmenedzsere. Nemcsak a tárkányi labdarúgás irányítói, de a szurkolók is már nagyon várják, hogy a csapat elmozduljon a többéves holtpontról, s az új bajnoki idényt már egy osztállyal feljebb kezdhesse el.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei