A bősi karatékák parádéztak Győrben


Hét érmet zsákmányoltak a bősi Oyama dojo karatékái Győrben

Fotó: Fekete Annamária - Oyama Dojo Bős

November utolsó hétvégéje is versennyel telt a bősi Kyokushin karate Oyama dojo számára. Győr városa adott otthont a Dana Kupa elnevezésű nemzetközi karate bajnokságnak.

Tíz ország közel 300 versenyzője sorakozott fel november 25-én szombaton délelőtt az ünnepélyes megnyitón, köztük a bősi klub hét versenyzője

Jančovič Laura
(ifi lány, -60 kg) egészen a döntőig menetelt. Ott sajnos alulmaradt magyarországi ellenfelével szemben, így ezüstérmet szerzett.

Darnay Ármin (serdülő fiú, +60 kg) is bejutott az elődöntőbe, amelyből viszont ellenfele került ki győztesen. Ebben közrejátszott a nagy súlykülönbség is kettőjük között. Ármin így a harmadik helyen zárta a versenyt.

Petrik Dorka (U12 lány, -45 kg) a küzdelmeit fejrúgásokkal és test ko-val nyerte, így az eredményhirdetéskor a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Magyarics Kristóf (U8 fiú, -30 kg) is fejrúgásokkal és test KO-val győzedelmeskedett, így megérdelmelten vehette át az aranyérmet.

Kiss Hanna
(U8 lány, -25 kg) szintén aranyérmet szerzett, míg klubtársai, Csicsay Róbert (U12 fiú -40kg) és Takács Márk (U8 fiú -25 kg) a második helyen végeztek.

Kubicsek András
bíróként végzett kiváló munkát a versenyen. Sensei Darnay Barnabás tanítványai 3 aranyéremmel, 3 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel, valamint sok új tapasztalattal tért haza Győrből.

forrás: parameter.sk


A rovat legfrissebb hírei