A bolgárok nem hagyják magukat, új helyszín a képben


A bolgár szövetség mindenképp szeretné megrendezni a Bulgária-Magyarország mérkőzést

Miután a plovdivi önkormányzat elutasította a Bolgár Labdarúgó-szövetség kérelmét és nem engedélyezte a Bulgária—Magyarország mérkőzés megrendezését a még építkezés alatt álló Hriszto Botev Stadionban, újabb helyszín merült fel.

Miután Szófiában és Plovdivban piros lámpát kapott a szövetség, a Kardzsali városában lévő FC Arda stadionja lett az új célpont. Egyelőre kérdéses, hogy az Arda Arénában megvannak-e a szükséges feltételek egy ilyen rangú mérkőzés megrendezéséhez. Kardzsali polgármestere, Errol Mümün készen áll a mérkőzés fogadására, már csak az UEFA hivatalos megerősítésére várnak.

“Megtiszteltetés lesz számunkra, hogy a bolgár válogatottat fogadhatjuk. A stadionnak van engedélye egy ilyen mérkőzésre, minden szurkolónak örülünk a környéken, készen állunk a tökéletes szervezésre. Félre kell tennünk a nézeteltéréseinket, és össze kell fognunk a válogatott érdekében.”


De az sincs kizárva a sportal.bg írása szerint, hogy a Razgrad városában lévő Huvepharma Aréna legyen a befutó. A Ludogorec stadionjában az elmúlt években a Fehérvár és a Ferencváros is szerepelt nemzetközi kupamérkőzésen.

Az döntéshez szükséges UEFA-engedély mellett a kérdés adott: lesz-e idő a gyors átszervezésre?

forrás: nb1.hu

Borítókép forrása: Anito Jordanova

A rovat legfrissebb hírei