Horvát ellenfél érkezik Vágsellyére


A mátyusföldi alakulat horvát ellenfelet kapott az Európa-kupában

Másfél hónapja a vágsellyiek olasz ellenfelet búcsúztattak (Fotó: a klub hivatalos FB-oldala)

Felemás előjelekkel várhatja a szombati (18.00), Bjelovar elleni Európa-kupa-meccset a vágsellyei női kézilabdacsapat. A csapat a MOL Liga szerdai, 10. fordulójában ugyan 29:27-es vereséget szenvedett a hétmeccses győztes sorozatban levő prágai Slavia otthonában, de a második félidőt megnyerte öt góllal, pedig több játékosát volt kénytelen nélkülözni sérülés miatt Peter Pčola vezetőedző.

A Duslo 13 év után tért vissza a nemzetközi kupaporondra, ahol mintegy másfél hónapja viszonylag simán vette az olasz Cassa Rurale Pontinia jelentette akadályt a 2. fordulóban (mindkét meccset Vágsellyén rendezték, az egygólos vereség után a visszavágót öttel nyerték a vendéglátók).

 A 3. fordulóban horvát ellenfelet kaptak a mátyusföldiek. A 36 ezres Bjelovar városának csapata kettős győzelemmel búcsúztatta a luxemburgi Dudelange-t (34:17, 31:21). Az egyetlen, bosnyák légióssal felálló gárda jelenleg a 4. helyen áll a bajnokságban. Érdekesség, hogy a csapatban nincs válogatott játékos – Szlovákiát épp Horvátország győzte le a nemrégi vb-selejtezőkön.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei