Sikeresen kezdték az IPPON karatésai az új szezont


Aranyosmarótról is érmeket hoztak az IPPON versenyzői

Az elmúlt hétvégén Aranyosmaróton szervezte meg a Nyugat-szlovákiai Karate Szövetség a 2023/24-es szezon első versenyét. A dunaszerdahelyi IPPON Karate Klub négy versenyzője vett részt a Nyugat-szlovákiai Kupa első fordulójában.

A verseny megkezdése előtt kiértékelték az elmúlt szezont, amely meglehetősen eredményes volt a dunaszerdahelyi klub számára, hiszen hat versenyzője nyert kupát.

Czajlik Kinga a 10-11 évesek közt mind katában, mind kumiteban, Laposa Laura a 12-13 évesek közt kumiteban és katában, Tóth Kata kadét korosztályosként szintén katában és kumiteban, Fehér Zsombor a 8-9 évesek közt kumite, Csiba Dávid senior katában, míg a klubvezető, Csiba Tibor senior kata 55+-ban hozta el megérdemelt díját.

A szombati versenyen is helyt álltak az IPPON karatésai, Tóth Kata kadét korosztályban katában és kumiteban egyaránt 3. helyet vívott ki, Jakóczi Marián a 12-13 évesek közt katában szintén bronzérmet szerzett. Kocsis Markó a 10-11 évesek közt katában az 5. helyen végzett, míg Csiba Tibor a senior 55+ korosztályban ezúttal is aranyérmet jelentő formagyakorlatot mutatott be.

forrás: dunaszerdahelyi.sk

A rovat legfrissebb hírei