Nemzetközi dunaszerdahelyi sikerek


Öt aranyat szerzett a Seishin Karate Klub a nemzetközi versenyen

Szeptember utolsó hétvégéjén több autóval indult útnak a Seishin Karate Klub különítménye Magyarországra, Répcelakra a XIV. Rakurai Kupa nemzetközi versenyre, amelyen közel négyszáz induló vett részt három országból.

Seishin Karate Klubot 12 harcos képviselte, őket pedig két edző Hupian Kristína, és Markovics Ádám, valamint két bíró, Markovics János és Trenčík Nikolas kísérte.

"A küzdelmeket Derján Anna (Keszegfalva) kezdte, aki szépen betartotta az edzői utasításokat, és mindkét küzdelmét megnyerte. Majd Yaseen Hussein következett (Dunaszerdahely) aki szintén kiválóan küzdött és két küzdelmet nyert. Tercs Máté Márk (Ekecs) első ellenfelét 6:0-ra győzte le, de a másik ellenfele sem jelentett neki akadályt. Lukovics Mónikának (Ekecs) csak egy küzdelme volt és 6:2-re nyert, egyebek mellett egy szép fejrúgással. Rácz Kristóf (Ekecs) első bunyóját nagyon szépen megnyerte 6:0-ra, a másodikban erősebb ellenfelétől kikapott. Veselá Emmának, Veselá Annának és Papp Alexnek (Keszegfalva) sajnos nem sikerült küzdelmet nyerniük, de kiváló tapasztalatszerzési lehetőség volt számukra a verseny.

A haladóknál Sárai Csongor (Keszegfalva) szépen betartva az edzői utasításokat az első küzdelmét megnyerte, a másodikban sajnos alulmaradt. Bíró Bendegúznak (Dunaszerdahely) három küzdelme volt, mindháromban volt test K.O. és nagyon szép fejrúgás, mind a hármat megnyerte. Lukovics Enikő (Ekecs) első küzdelmét fejrúgással nyerte, majd két küzdelemben kikapott. A verseny nagyon jól sikerült mindenki kihozta magából a maximumot és szépen helytálltak"
– értékelte az eredményeket Shihan Markovics János 5.dan, a Seishin Karate Klub vezetője, és egyúttal szívből gratulált minden résztvevőnek.

1.helyezettek
Derján Anna (Keszegfalva) Lukovics Mónika, Tercs Máté Márk (Ekecs)
Yaseen Hussein, Bíró Bendegúz (Dunaszerdahely)

2.helyezettek
Rácz Kristóf (Ekecs)
Kiss Zalán (Dunaszerdahely)

3.helyezettek
Veselá Emma, Veselá Anna, Sárai Csongor, Papp Alex (Keszegfalva)
Lukovics Enikő (Ekecs)

Forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei