Folytatódik-e a gelleiek őszi szárnyalása?


Területi focikalauz a hétvégére - ELŐZETES

Fotó: Cséfalvay Á. András

A VII. ligában már csupán a tabellaelső Gelle büszkélkedhet százszázalékos teljesítménnyel. A forduló slágere az éllovas  és a második helyezett vásárútiak szombat délután zajló párbaja lesz. A vásárútiak legutóbb a mezőny korábbi éllovasát, Nyékvárkony csapatát fektették két vállra, ezért helyénvaló a kérdés: megismétlik-e a bravúrt az ősszel szárnyaló gelleiek vendégeként? Gyengélkedő tabellaszomszédok, az újonc csilizradványiak és a bakaiak párbajára kerül so raz újonc csilizköziek otthonában. A kisudvarnokiak sem villognak az új idényben, ezúttal az alistáliak elleni erőpróbán javíthatnak őszi mérlegükön. Egykor felsőbb osztályban megfordult alakulatok megmérettetése zajlik a nyékvárkonyi futballpályán.

A VIII. ligában is csupán a listavezető Medve veretlen. Az éllovas szombaton a Béke vendégeként nyomatékosíthatja szuverenitását. Vasárnap kiderül: maradt-e még puskaporuk az utóbbi hetekben gólerős hodosiaknak, akik a nagyszarvaiakat látják vendégül? Vendégként mozdulhatnak el a holtpontról a nyeretlen a csiliznyáradiak és a nagyudvarnokiak.

Az idősebb diákoknál az első helyet kibérelt kisudvarnokiak pénteken a diósförgepatonyiak elleni bajnokin tízre növelhetik zsinórban produkált győztes mérkőtéseik számát.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

DUNASZERDAHELY, VII. AG SPORT LIGA, 9. forduló – szombat, 14.30: Gelle–Vásárút (Köver), Nyékvárkony–Diósförgepatony (Hepner). Vasárnap, 10.30: Csilizradvány–Baka (Czucz); 12.30: Szentmihályfa–Ekecs - Apácaszakállas (Köver); 14.30: Szap–Illésháza (Bors), Pozsonyeperjes–Királyfiakarcsa (Világi), Csallóközkürt–Nagypaka (Ürögi), Kisudvarnok–Alistál (Klempa).

VIII. ONLINESTAVBA LIGA, 9. forduló – szombat, 14.30: FK Nagymagyar–Izsap (Szabó Ottó), Béke–Medve (Ürögi), Csákány–Csiliznyárad (Csörgő). Vasárnap, 10.30: Sárrét/Vitény–Nagyudvarnok (Csicsay), Diósförgepatony B/Felsőpatonyrét–Csallóköztárnok (Ürögi). 14.30: Hodos–Nagyszarva (Szabó Ottó), Tejfalu–Felbár (Sóki), Felsőpatony–Csallóköznádasd (Csicsay).

IDŐSEBB DIÁKOK (U15), IV. LIGA, 8. forduló –
péntek, 17.00: Nyékvárkony–Ekecs - Apácaszakállas (Köver), Tejfalu–Csallóközkürt (Méhes), Nagyabony–Illésháza (Czucz), Kisudvarnok–Diósförgepatony (Illéš), Csenke–Lég (Németh), Alistál–Nyárasd (Szalánczi).
Elmarad: 1.FC Roma Nagymagyar–Szap (pótlás: október 3.).

Szabadnapos: FC STK 1914 Somorja B.
forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei