Megvan Mocsi Attila új csapata


A lakszakállasi védő távozik Zalaegerszegről, már be is jelentette új csapata

Fotó:  caykurrizespor.org.tr

A Zalaegerszegről távozó lakszakállasi Mocsi Attila a török élvonal újoncánál, a Rizespornál folytatja pályafutását, jelentette be a török gárda hivatalos médiafelületén. A 23 esztendős felvidéki futballista négyéves szerződést kötött a török gárdával. Mocsi a klub hivatalos Twitter-oldalán köszöntötte a szurkolókat.

A hírt Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója is bejelentette pénteken az M1 aktuális csatornának:
   
"Attila tegnap elutazott Törökországba, ahol ma sikeres orvosi vizsgálaton vett részt. A két klub véglegesítette a megállapodást, már csak a játékos aláírása van hátra. A törökök azon fáradoznak, hogy estig lezáruljon a folyamat, mert a csapat a hétvégén a Trabzonsporral játszik, ami a helyi derbi, és szeretnék, ha Attila már pályára léphetne"
- mondta Sallói István.
   
A 23 esztendős lakszakállasi védő összesen 51 mérkőzésen lépett pályára a ZTE színeiben, és egy gólt szerzett. Korábban a Haladás mellett a Fehérvár együttesében is megfordult. Piaci értékét a mértékadó Transfermarkt 750 ezer euróra taksálja. Mocsit korábban Marco Rossi a magyar válogatott bő keretébe is meghívta, de mindeddig még nem került sor a bemutatkozására a felnőtt válogatottban.

A rovat legfrissebb hírei