A török élvonalba igazolhat a felvidéki játékos


Már a napokban klubot válthat a Zalaegerszeg felvidéki hátvédje, Mocsi Attila, aki török élvonalban folytathatja pályafutását

Az elmúlt héten mi is beszámoltunk már Mocsi csapatváltásának lehetőségéről, igaz, akkor még úgy tűnt, hogy a szlovén élvonalba tart az Eszék csapatához, akik még a BL selejtezőkörben kinézték maguknak a fiatal hátvédet.

Az eltelt napokban sok minden változott, de úgy tűnik ha az Eszék nem is, de Mocsi csapatváltása csak igaz lehet.

A hírt a Nemzeti Sport Online közölte, miszerint a ZTE játékosa a törökországi Caykur Rizespor csapatához igazolhat. A portál beszámolója szerint a kék-fehérek vezetői nem fogadták el a Rizespor első ajánlatát, a másodikat viszont igen. Az érdeklődés komolyságát mutatja, hogy a törökök magángépet küldenek a játékosért, akire már a szombati Trabzonspor elleni mérkőzésen is számítana a vezetőedző.

A 23 éves játékos Győrben nevelkedett, majd a Fehérvár csapatánál folytatta pályafutását. 2020 nyarán igazolt a Haladás együtteséhez, 2022 januárjában pedig a Zalaegerszeg játékosa lett. A ZTE mezében 51 mérkőzésen szerepelt az NBI-ben és egy gólt ért el. Végigjárta a magyar válogatott korosztályos csapatait, és már több alkalommal is volt a felnőtt válogatott keretének tagja. A játékos értékét a Transfermarkt portálja 750 ezer euróra taksálja.

A Rizespor jelenleg a török élvonal újonca, két forduló alatt egy pontot szerzett.

forrás: sportolunk.sk

A rovat legfrissebb hírei