A Slovan nem bírt a Maccabival


A pozsonyiak hátrányból várják a visszavágót

A Slovan Bratislava szerdán 1:2-es vereséget szenvedett hazai pályán az izraeli Maccabi Haifával szemben a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában.

A mérkőzés gyakorlatilag már az első negyedórában eldőlt. A vendégek az ötödik percben megszerezték a vezetést, miután Cornud húzott el a bal oldalon, majd megjátszotta a túloldalon Khalalit, aki egyből középre adott, Pierrot pedig közelről nem hibázott. A pozsonyiakat nem fogta meg a korai gól, a 12. percben Lovat szögletét követően Kucka fejjel egyenlített. Csakhogy nem sokáig tartott a hazaiak öröme, három perccel később ugyanis Saba távoli löketére hiába nyújtózkodott Borjan.

Nem sok hiányzott, hogy a félidő végén kétgólos hátrányba kerüljön a Slovan, ugyanis a játékvezető büntetőt ítélt a vendégeknek, de aztán videón is visszanézte a történteket, és megállapította, hogy Pierrot kézzel ért a labdához, így visszavonta a tizenegyest. A második játékrészben mentek előre a hazaiak, de nem tudtak különösen komolyabb helyzetet kialakítani, sőt, azzal, hogy hátul kinyíltak, az izraeliek veszélyeztethettek, viszont ők sem éltek a kínálkozó lehetőségekkel.

A Slovan tehát egygólos hátrányból várja a visszavágót, amit jövő héten kedden rendeznek Haifában.

Eredmény:

ŠK Slovan Bratislava – Maccabi Haifa 1:2 (1:2)
Gólszerzők: 12. Kucka – 5. Pierrot, 15. Saba

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei