Csilizradvány visszatért a csallóközi focielitbe


Augusztus 5-én rajtol el a pontvadászat új idénye a csallóközi futballpályákon

Illusztráció - Cséfalvay Á. András

Az illetékesek jóváhagyták a csapatok jelentkezését, megejtették a sorsolást. Ahogy az már lenni szokott, változásokat is tapasztaltunk.

A felnőttek mezőnyében továbbra is 16-16 csapat küzd a VII. és a VIII. ligában. A legfelsőbb osztály, az AG Sport VII. Liga 2022/2023-as évadjának bajnoka, a Balony együttese a VI. ligában, az izsapiak pedig utolsó helyezettként egy emelettel lejjebb folytatja szereplését. Megüresedett helyüket a VI. ligától búcsúzni kényszerült illésházaiak, valamint a VII. liga elit mezőnyének harmadik helyezettje, Csilizradvány csapata foglalta el. Ez annak tudható be, hogy az egy emelettel lejjebb bajnokágot nyert felbáriak nem vállalták a felsőbb osztályban való szereplést.

Az AG Sport VII. Liga mezőnye: Alistál, Baka, Csallóközkürt, Csilizradvány, Diósförgepatony, Ekecs-Apácaszakállas, Gelle, Illésháza, Kisudvarnok, Királyfiakarcsa, Nagypaka, Nyékvárkony, Pozsonyeperjes, Szap, Szentmihályfa, Vásárút.

Egy emelettel lejjebb ezúttal egy csoportban zajlanak a párharcok. Egyébként a VIII. ligának is akadt névadója, immár Onlinestavba Liga néven zajlanak a párharcok. Továbbra sem láthatjuk akcióban a tavaszelőn kilépett padányiakat és a kizárással büntetett sárosfaiakat.

Az Onlinestavba VII. Liga mezőnye: Béke, Csallóköznádasd, Csallóköztárnok, Csákány, Csiliznyárad, Diósförgepatony B/Felsőpatonyrét, Felbár, Felsőpatony, Hodos, Izsap, Medve, Nagyszarva, Nagymagyar, Nagyudvarnok, Sárrét/Vitény, Tejfalu.

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei