A Királyhelmeci Öregfiúk nyerték a teremfocitornát


Másodszor adott otthont a Buzánszky Jenő Sportaréna a Május Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornának, amelyen öt székvárosi csapat mérettetett meg

A Bodrogferr, a Rendőrség, az FC Roma, a Városháza és az Öregfiúk csapatai (5+1 fő) léptek pályára, A 1x17 perces körmérkőzések után, 3 győzelemmel és 1 döntetlennel az Öregfiúk zártak az élen. A Bodrogferr 7 pontot begyűjtve zárt a második helyen. A harmadik és negyedik helyezett egyformán 6-6 pontot ért el, ám a dobogós hely a Rendőrségnek jutott, mivel a Városháza együttesét 1:0-ra legyőzte. Az FC Roma ezúttal pont nélkül maradt.

A torna legjobb góllövőjének járó díjat 6 találattal a Városháza csapatát erősítő Batta Tamás vehette át (az FC Roma kapujába 5-ször talált be), míg a legjobb kapusnak járó elismerést a Bodrogferr hálóőre, Balogh Tamás érdemelte ki. A sportesemény főszervezője, egyben a sportcsarnok menedzsere, Panyko Béla, valamint Tóth Sándor társszervező lapunknak elmondták, a csapatok részéről most is nagy volt az érdeklődés, s az említetteken kívül jövőre másokkal is számolnak.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei