Ősszel is a 3. ligában szerepelhetnek a vajániak


A vajániak megnyerték az osztályozót és bent maradtak a 3. ligában

Továbbra is a 3. liga déli csoportjának 12 fős mezőnyében fog szerepelni a vajáni Tigers asztaliteniszcsapata, miután a selejtezőből győztesen kikerült Michalovce C alakulatát idegenben 10:8-ra, hazai pályán pedig 11:7-re győzte le az osztályozón.

A klub elnöke, Krajnyik Zsolt lapunknak elmondta, az alapszakasz mérkőzésein elsősorban Nagyidai László, Franko Gyula, Lukáč Jozef és saját maga hozta a pontokat. Az osztályozón Nagyidai László szereplését emelte ki, aki nyolc mérkőzéséből mindössze egyszer veszített.

Az idei kiírásban a vajániakat sem kerülték el a sérülések, például az ifjú tehetség, Franko Ádám térdsérülése miatt csak pár mérkőzés erejéig tudott rendelkezésre állni. Hiánya érezhető volt a bajnokság folyamán. Az Ung-vidéki gárda azonban helytállt, ami az edzések, a kitartás és a küzdőszellem eredménye. Ezért is folytathatják ugyanebben az osztályban ősztől.

„A bajnokság előtti alapvető cél mindkét osztályban a kiesés elkerülése volt, ami sikerült. A 4. ligás B csapat a Zemplén–Kassa csoportban szerepel és a 10. helyen zárt, biztosítva ezzel a 2023/2024-es szezont, Mórik Sándor és Palinsky István sérülés miatt csak néhány mérkőzésen játszottak. Ők, de az A csapat minden játékosa is elismerést érdemel. Érezhető volt a klub iránti hűségük, elhivatottságuk. Reméljük, az új évadban bebizonyíthatjuk, hogy többre vagyunk képesek. Az egyesület jelszavára hivatkozva („Több vagyunk, mint egy klub”) szeretnénk a jövőben sikeresek lenni. Mindezt csak akkor érhetjük el, ha támogatóink továbbra is mellettünk állnak, az eddigiekért is nagy hála és köszönet illeti őket” – mondta Krajnyik Zsolt.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei