Nagyváradi sikerek


Sikeres hétvégét töltöttek Nagyváradon az IPPON karatésai

Az elmúlt hétvégén, május 18-21. közt a romániai Nagyváradon rendezték meg a 2. Shito ryu karate és kobudo világbajnokságot és a 9. Shito ryu karate és kobudo Európa-bajnokságot. Mindkettő versenyen derekasan helyt álltak a dunaszerdahelyi IPPON Karate Klub versenyzői, érmeket hoztak, kiváló helyezéseket értek el.

A csütörtökön-pénteken zajló világbajnokságon Csiba Tibor, a klub vezetője a senior 55+ korcsoportban katában és kobudo bo-ban egyaránt aranyat érő gyakorlatot mutatott be. Kocsis Markó a 10-11 évesek közt katában szintén az első helyen végzett. Csiba Dávid ezúttal bronzot hozott kobudo bo-ban, Jakóczi Marian pedig a 10-11 évesek közt a kata 5. helyét szerezte meg. Czajlik Kinga a 10-11 évesek közt két ötödik hellyel büszkélkedhet:  mind katában, mind pedig kumite -37 kilogrammban.

A szombaton és vasárnap megrendezett Európa-bajnokságon a klub tagjai tovább gyarapították a nemzetközi érmek és helyezések számát.

Csiba Tibor ezúttal sem talált legyőzőre az 55+ korcsoport kata és kobudo bo kategóriájában, míg Csiba Dávid ezüstérmes kobudo bo gyakorlatot mutatott be. Kocsis Markó és Czajlik Kinga egyaránt 2. helyet szereztek a 10-11 évesek közt katában, majd Kinga -37 kg kumiteban a 7. helyig jutott. Jakóczi Marian szintén a 7. helyen végzett a 10-11 évesek közt katában.

A klub két felnőtt tagja, Csiba Tibor és Dávid a versenyzés mellett bírói szakvizsgát is tettek, kumite judge és kata judge B licenszet megszerezve.

Az IPPON karatésai ezúttal is bebizonyították, hogy a kitartás meghozza gyümölcsét.

Az eredményes szerepléshez gratulálunk, a továbbiakban is jó egészséget és további jó eredményeket kívánunk!

forrás: dunaszerdahelyi.sk

A rovat legfrissebb hírei