Galántán a nagykaposi sporthorgászok


A galántai Kis-Dunánál kezdte meg szereplését az országos úszós sporthorgászbajnokság 2. osztályában szereplő Nagykaposi Maros Mix Tubertini

Fotó: shutterstock.com

A háromnapos programban előbb a kötelező edzés szerepelt, amelyet szombaton és vasárnap (10.00–14.00) maguk a versenyek követnek.

„Ahhoz, hogy újra a legjobbak közé kerüljünk, itt kell megtennünk az első lépést – mondta az Új Szónak a csapat vezetője, Vernárszky Gyula. – A keret csak annyiban változott, hogy egy fiatal tehetség, Jecko Dominik csatlakozott hozzánk, aki már a korábbi versenyeken is bizonyította rátermettségét. A jó helyezésekért, a feljutást jelentő első három hely valamelyikének megszerzéséért a jól bevált alakulattal vágunk bele: Fleischer Bertalan, Magyar Zoltán, Petőcz Károly, Péczeli János Róbert és Timko Péter alkotja a gárdát. A téli felkészülés jól sikerült. Az esetleg menet közben felmerülő helyzetekre is igyekeztünk kellően felkészülni. Remélem, a tudás és a tapasztalat mellett a szerencse is mellénk áll.”

A nagykaposiak utoljára a 2020-as kiírásban szerepeltek a legfelsőbb osztályban. Tavaly az 5. helyen zártak a másodosztály 11 fős mezőnyében, ami most 9-re csökkent. A még harmadik, továbbjutást jelentő helyezéstől 26 ponttal maradtak le a nagykürtösiek mögött.

Forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei