Samuel Petrášt véglegesítették


Újabb kulcsemberével kötött hosszútávú szerződést a Fortuna Ligában éllovas DAC

A Zsolnától kölcsönben szereplő Samuel Petráš végleg a sárga-kékek játékosa lett.

A 23 esztendős hálóőr kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a dunaszerdahelyi klub vezetőséget érvényesítette opciós jogát és végleg szerződtette a fiatal kapust.

Petráš 2026 nyaráig írt alá a csallóközi együtteshez.

"Ez az első átigazolásom a nevelőklubomból, örülök annak, ami rám vár. Háromnegyed év alatt már megtapasztaltam bizonyos dolgokat Dunaszerdahelyen, az egész környék, a futball szeretete érdekes számomra és boldog vagyok, hogy tovább folytathatom az ismerkedést. Már nyáron, az érkezésemet követően is arról beszéltem, hogy ez a klub sikereket érdemel és mindent megteszek annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban a lehető legjobb eredményeket érjük el. Remélhetőleg továbbra is tetszetős játékot nyújtunk majd, hogy egyre több szurkoló járjon a mérkőzéseinkre. Személyes céljaim közé tartozik a fejlődés, szeretnék minden nappal jobb lenni. Természetesen én akarok lenni a kezdőkapus és minden versenysorozatban védeni”
– jelentette ki az új szerződésének aláírását követően Samuel Petráš.

A zsolnai nevelésű hálóőr a szezon elején érkezett kölcsönbe Dunaszerdahelyre. Vasárnap este a DAC éppen a Zsolnát fogadja a MOL Arénában.

Petráš eddig 18 bajnokin védhette a DAC kapuját az idei szezonban, nyolc alkalommal nem kapott gólt, ezzel pedig eddigi legjobb teljesítményét érte el a szlovák élvonalban. A sárga-kékek a bajnokságban eddig a legkevesebb gólt kapták.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei