A vágaiaknak sikerült a címvédés


Szombaton a címvédő vágaiak sikerével fejeződött be a Galántai Területi Futballszövetség hagyományos teremfoci-sorozatának idei első tornája

A tornán az idősebb ifik (U19) csatáztak a terembajnoki címért, a vándorserlegért, az egyéni díjakért.

A galántai városi sportcsarnokban zajlott megmérettetésen a Galántai járás hat csapata állt csatasorba. Öt kollektíva, nevezetesen Nagymácséd, Taksony, Vága, Alsószeli, Nagyfödémes a nyitrai VI. liga déli csoportjában küzd a pontokért, a nádszegi ifik pedig a kerületi V. ligában játszanak.

„A körmérkőzéses rendszerben rendezett tornán a Tomáš Holub edző vezette vágaiak vitték a prímet. Négy győztes meccs után eldőlt, hogy ismét az élen végeznek, megérdemelten. Érdekességnek számít, hogy a leggólerősebb nádszegiek, akik 5 meccsen 33 gólt szereztek, nem kerültek dobogóra. Megjegyzem, fiatal játékosokkal érkeztek a tornára. Két találkozó rendes játékidőben döntetlennel fejeződött be, a győztesről büntetők döntöttek. Az erőpróba első három helyezettjét kupával és emléklappal, a tornaelsőt pedig vándorserleggel jutalmaztuk. Különdíjat kapott a mezőny legjobb kapusa, mezőnyjátékosa és góllövője. A végelszámolásnál kiderült, hogy két nádszegi ifista, nevezetesen Kollárik Alex és Vontszemű Márió 11-11 találattal fejezte be a tornát, szétlövéssel Kollárik diadalmaskodott ” – sorolta a részleteket Milan Hornáček, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

IDŐSEBB IFIK (U19) XV. KOROSZTÁLYOS TEREMBAJNOKSÁGA A GALÁNTAI TERÜLETI FUTBALLSZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT:


1. Váhovce 12 pont (22:13)
2. Matúškovo (11 (23:15)
3. Dolné Saliby 9 (23:13)
4. Trstice 7 (33:24)
5. Mostová 4 (13:22)
6. Veľké Úľany 2 (10:37).

A győztes csapat:
D. Ďuriš, R. Lakatoš, N. Lakatoš, M. Slezák, M. Polák, T. Polák, Forró K., Vörös I., Oláh F., Lukáš Š., Ladics T., S. Dubnička. Edző: Tomáš Holub.

Legjobb kapus: Sárkány Tamás (Matúškovo)

Legjobb mezőnyjátékos:
Oláh Ferenc (Váhovce)

Legjobb góllövő: Kollárik Alex (Trstice, 11 gól).

Forrás: ujszo.com


A rovat legfrissebb hírei