Királyhelmecről Madridba


Szépen fejlődik a királyhelmeci utánpótlás, olyan játékost is neveltek, aki már Madridban játszik

A 2022/2023-as őszi fociidény után is az élmezőnyben szerepelnek a királyhelmeciek a tőketerebesi korosztályos bajnokságokban.

Az U11 és U13-as korosztály Batta Tamás vezetésével egyaránt 3. a négy-, illetve ötcsapatos mezőnyben.

Az U15-ös együttes Kastély Csaba irányításával az 5., az U19-es, ifjabb Horváth Attila vezetésével a 10. helyről várhatja a folytatást a 11-11 csapatos bajnokságban.

A 8–9 éves gyerekekkel tavaly kezdtek foglalkozni. Ezt a korosztályt Bányácski Kornél, a Slavoj korábbi szakosztályelnöke vezeti:

„16-an vagyunk, átlagosan 11-en látogatják rendszeresen az edzéseket, amelyeket a Buzánszky Jenő Sportarénában tartunk. Jó kis gárda jött össze, tehetségesek a srácok. A teljesség igénye nélkül említeném meg Rudas Dominik, Borsos Erik, Dargó Sebastian és a kapus Bányácsky Dávid nevét, akik sokra vihetik. Ifj. Horváth Attila játékosai közül a hátvéd Kántor Sándor, valamint Stefán Gyula és Ragány Alex középpályások szép jövő elé nézhetnek. Például Pataky Ádám ma az Atletico Madrid 3. ligás U19-es utánpótláscsapatában játszik Getaféban. Büszkén vállalja, hogy Királyhelmecről indult.”

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei