Végig játszott a KFC védője a horvátok ellen


A magyar U21-es válogatottban Varjas Zoltán végig a pályán volt Horvátország ellen.

A Gera Zoltán edzette U21-es magyar válogatott Zalaegerszegen fogadta felkészülési mérkőzésen Horvátország korosztályos csapatát. A kezdőben ott volt a komáromi KFC védője, Varjas Zoltán. A vendégek már az első perctől domináltak a pályán és gyorsan meg is szerzeték a vezetést. Magyarország a szünethez közeledve szinte a semmiből egyenlíteni tudott. A második 45 percben azonban kijött a két csapat közti különbség. Szűk egy óra után Đurasek lőtt rá egy kapufáról kipattanó labdát, amibe Varjas még beleért, de a játékszer a hálóban kötött ki. Ez után még újabb kettőt lőttek a horvátok és a felnőtt csapathoz hasonlóan magabiztosan győzték le a magyarokat.

U21-es felkészülési mérkőzés:

Magyarország-Horvátország 1-4 (1-1)
Zalaegerszeg, 1 013 néző
Gólszerzők: Bíró B. (40.), ill. Kulenovic (9.), Djurasek (59.), Posavec (71.), Szalai A. (81. – öngól)

Magyarország: Demjén – Bolla, Varjas Z., Szalai A., Majnovics – Kiss B., Szabó B. (Tajti, 70.) – Szánthó (Szabó M., 61.), Schäfer (Korbély, a szünetben), Banó-Szabó (Hinora, 80.) – Bíró B. (Májer, 70.)

"Még messze vagyunk attól a teljesítménytől, amit a csapattól látni szeretnék, továbbra is keressük az ideális összetételt, próbáljuk megtalálni a játékosokat az egyes posztokra. Ezzel együtt sem lett volna szabad ilyen gólokat kapnunk, túl sok területet hagytunk az ellenfélnek, nem tudtuk megvalósítani azt, amit védekezésben elvárunk a csapattól. A négy kapott gól nagyon sok, főleg hazai pályán, nem tudtunk előrelépni az előző mérkőzéshez képest. Ki kell elemeznünk a hibáinkat, és folytatni a megkezdett építkezést, bízom benne, hogy már a szlovénok ellen sikerül javítanunk a teljesítményünkön" – értékelt az MLSZ oldalán a mérkőzés után Gera Zoltán.

Fotó: facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg

 

A rovat legfrissebb hírei