Harmincadjára a ketrecben


Íme a győztes Boráros-taktika

Az óra 2:37 percet mutatott, amikor a bíró véget vetett a csatának. Boráros Gábor fojtással intézte el ellenfelét, a görögországi Robert Oganesyant. Mindez minap, a Fabriq MMA-gálán történt Nagyszombatban.

Az est utolsó előtti mérkőzését nyerte meg a 30 éves vásárúti származású ketrecharcos, aki egy év után tért vissza a küzdőtérre. Felkészülve, de nem kis kockázattal, nem teljesen felépülve vállalta az összecsapást. Előtte maga sem tudta, hogyan végződik mérkőzése. A legrosszabbra is számított, de a legjobban reménykedett. Utóbbi jött be.

„Jól alakult minden. Nem rögtönöztem, hanem az előre kitervelt taktika szerint végeztem ellenfelemmel – mondta az Új Szónak harmincadik profi meccse kapcsán az Oktagon Kihívás első, népszerű bajnoka. – Ez volt a 19. ketrecgyőzelmem. Tudtam a görögről, hogy nem igazán jó földharcos, ezért arra törekedtem, hogy minél hamarabb levigyem, ami sikerült is, bevált a taktikám. Arra számítottam, hogy tovább tart majd a csata, akár a második menetig, de a vártnál korábban földre vittem, mögé kerültem, és hátsó fojtással az első menetben legyőztem. Küzdelem közben azonban mindkét térdemet megrúgta, ugyanarról az oldalról, ahol korábban sérült volt. Sántikálok, bedagadt a lábam, orvoshoz készülök vele. A vizsgálat után derül majd ki, hogy vállalhatom-e decemberben esedékes meccsemet az Oktagon-gálán.”

Forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei