"Türelmetlenek voltunk, de szerencsére összejött az áttörés"


A lefújást követően Adrian Guľa is értékelte a Trencsén-DAC találkozót

Mint arról tegnap beszámoltunk, a DAC a hajrában gyűjtötte be a három pontot a Trencsén otthonában és bár cask egy napig, de ideiglenesen a tabella élére állt. A sárga-kékek tíz bajnoki óta nem szenvedtek vereséget.

A meccs állása a 85. percig gólnélküli döntetlen volt, onnantól összeomlott a Trencsén. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők.

Marián Zimen (Trenčín):  "Hazai győzelemmel szerettük volna zárni az évet, de sajnos ez nem jött össze. Kemény eredmény ez a számunkra. A meccs végi körülmények ellenére elégedett vagyok a játékosaim mentalitásával. Az eredményt elfogadom, és folytatom tovább a munkát a fiúkkal."

Adrian Guľa (DAC): "Örülünk a győzelemnek, és gratulálok a fiúknak, hogy egy kiváló ellenféllel szemben sikerült gól nélkül lehozniuk a mérkőzést, és nyerni. Sikerült fegyelmezettnek maradnunk, koncentráltak voltunk, és a végén behúztuk a meccset. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, akik nagyon nagy számban kísértek ma el bennünket. Nagyon értékes győzelmet arattunk. A Trencsén nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyult. Az első félidő fontos mozzanata volt, hogy Blackman a gólvonalról vágta ki a kapunkba tartó labdát, és ezzel játékban tarott bennünket. A második félidőben türelmesebbnek kellett lennünk és pontosabbnak. A kiállítások ellenére sem éreztük azt, hogy a hazaiak kevesebben lennének a pályán, mert továbbra is aktívak voltak, és jól blokkolták a támadásainkat. Mindezt azért, mert türelmetlenek voltunk, de szerencsére összejött az áttörés, és nagyarányú győzelmet arattunk. Hasonló érzéseket éltünk át mi is ellenük otthon, ez benne van a fociban. Nagyra becsüljük a győzelmet."

Forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei