Boráros Gábor megszakította nyeretlenségi sorozatát!


A felvidéki MMA harcos Nagyszombatban győzelemmel tért vissza a ketrecbe a hétvégén

A Végh Attila nevéhez kötődő új szervezet, a Fabriq MMA bemutatkozó rendezvényén Robert Oganesyan legyőzésével Boráros Gábor megszakította három rossz sorozatát. Az elmúlt három mérkőzését ugyanis elvesztette - írja a Sport.sk.

Boráros (19-10) már az első menetben legyőzte ellenfelét rear naked choke fojtási technikával. A menetet ütésekkel kezdte, az ellenfele azonban rúgásokkal védekezett, 75 másodperc elteltével Boráros fööldre vitte, majd több átfordulással a görög versenyző hátára került, a fojtási technikával pedig megadásra kényszerítette Oganesyant.

Az Oktagon korábbi győztese 2020 februárja óta nem tudott nyerni tétmeccsen. Legutóbb tavaly szeptemberben harcolt, azóta pedig egy gálameccsen megmérkőzött Rytmusszal, és szerepelt a Survivor c. valóságshowban.

Borárost a hazai MMA első nagy sztárjának tekintették, az elmúlt időszakban viszont utolsó öt meccséből négyet elveszített. Kritizálták az edzésekhez való hozzáállása miatt, sérülésekkel küzdött és magánéleti problémái is voltak.

A szombat esti győzelmet után nagyot ordított a megkönnyebbüléstől, majd azt mondta, nincs elég ideje, hogy elmondja, mit érez. "Nehéz időszak van mögöttem" - mondta, majd Végh Attilához fordulva arra utalt, hogy haragszik rá, mert nem sokat edzett. "Valóban haragudtam rá, mert két napot edzett, de nagyszerű teljesítményt nyújtott" - reagált Végh.

Boráros szeretne ismét aktív lenni, december 3-án ismét ketrecbe lép az Oktagon 37 tornán. "Remélem, semmi baj a térdemmel. Terveim vannak, még sokáig küzdeni fogok" - közölte.

forrás: parameter.sk

A rovat legfrissebb hírei